Utstillingsåret 2020, ble et litt annerledes utstillingsår. På grunn av covid situasjonen, så ble flere utstillinger avlyst. Likevel fikk vi reist på 8 utstillinger, der 5 av de var NKK utstillinger.
Vår Tilly plasserte seg som BIR (Best I Rasen) på alle de 8 utstillingene som hun deltok på. Hun fikk med seg 2 nordic cert og 3 CACIB. Hun fikk også med seg vinner tittelen NV-20 fra NKK Lillehammer.
Tillys aller første utstilling, var på Letohallen 19 januar 2019. Dommeren som dømte den dagen, Petter Steen, som gav Tilly en fantastisk kritikk. Han sa at her har du en nydelig hund som virkelig har tiden foran seg. Han fikk rett i det, nå er hun mestvinnende york i Norge 2020.

Et stort og varmt takk til Tilly sin oppdretter Bernice Unden, for at vi fikk tillitten med Tilly. Tilly er den andre Debonaire`s hunden som vi stiller til mestvinnende york her i Norge. INT UCH Debonaire`s Stand By Me, var mest vinnende Yorkshire terrier i Norge 2018. Han var også mest vinnende unghund og mest vinnende debutant i Norge 2017.

Takk til venner og familie som støtter oss og gleder seg på våres vegne. Dere betyr så mye for oss alle sammen.
Hjertelig takk til Henny Lidal, som gjør det mulig for oss å reise på våre utstillingsturer. Takk kjære Henny for at du passer så godt på de andre hundene våre, når vi er på utstillingsreiser.

Så vil jeg takke alle de norske dommerne som har gitt oss så mange gode opplevelser i ringen. Dommere som er så vennlige mot hund og handler. Takk for at dere har gjennom et meget spesielt år, stått i ringen og gjort en fantastisk jobb.

Tilly avsluttet utstillingsåret med å gå helt til topps med BEST IN SHOW på Norsk Terrier Klubb sin utstilling i Rogaland for dommer Helge Kvivesen.

Nå venter et nytt år på oss <3