Faglig fåfyll

Så ble det endelig litt tid til å oppdatere vår hjemme side. Det har vært travle dager og ikke minst helger nå i starten på året 2019. Vi har allerede vært på 9 utstillinger med vår junior tispe Tilly. En herlig og meget bestemt frøken, som bare er så herlig å jobbe med. Hun gir meg noen utfordringer, men desto flere gleder. Fint å måtte tenke litt nytt, være kreativ og finne gode løsninger sammen med sin kjære firbente venn. Tilly er leken, svært sosial og alltid klar for å være med der det skjer. Hun blir man lett glad i <3 Nå er hun 14 mnd og har virkelig tiden foran seg. Vi gleder oss til mye gøy fremover sammen med Tilly.

 

Helgen 23/24 mars var det oppdretter seminar med NYTK. To spennende dager med flotte foredragsholdere. Lørdag var det Helge Kvivesen som snakket om hundens anatomi og hundens bevegelser. Kjempe spennende og lærerikt på alle måter. Lørdag og på søndag var det rasespesialist Henrik Johansson som tok for seg Yorkshire terrieren. Han gikk gjennom rase standaren, pelsen sin utvikling fra valp til voksen. Det rasetypiske for yorkshire terrieren osv. Så lærerikt og veldig inspirerende.

 

Helgen etter var det nytt seminar med hunden i fokus. Denne gangen var det 2 dagers kurs med NKK sin oppdretterskole. Her hadde vi to flotte kurs dager med gentikk og avl på agendaen. Veldig nyttig og lærerikt og ta med seg i sitt arbeid med oppdrett.

Neste helg den 5 april reiste vi til Bergen for året NKK utstilling der. Ble positivt overrasket når vi kom inn i hallen, for her hadde de byttet ut belysningen. Alle som har vært i denne hallen, vet at det har vært gult lys som er ganske hemmende for dommere som skal dømme yorken sine farger bl.a. Nå var det klart lys som gjorde denne jobben så mye lettere. Det var godt underlag også nå i denne hallen. Tipp topp tommel opp!!

 

Lørdag 13 april er det ny kurs helg for meg og hundene. Vi skal på handler kurs med Jack Brander. Det gleder vi oss til. Selv etter 15 år i utstillings ringen er det alltids noe nytt å ta med seg. Så dette gleder vi oss til.

Det er så gøy og det gir så mange gleder å jobbe med hund både i og utenfor utstillings ringen.

Nå gleder vi oss til vår, sol, varme og tørre treningsbaner ute.