Positiv læring sammen med valpen.

Kennel Oxzar har oppdretter avtale med Oslo Hundeskole. Våre valpekjøpere som ønsker å gå på kurs med sin hund får 10 % rabatt på valpe - og grunnkurs.

Oslo Hundeskole har utviklet valpe og grunnkurs som bygger på positiv opplæring og grenser som er enkle å forstå, både for hund og fører. Kjente etologer og psykologer har vært med på utviklingen av kursene, slik at læringspsykologien og rasens egenskaper blir ivaretatt. Jeg har selv tatt instruktør utdannelsen hos Oslo Hundeskole og vært instruktør gjennom mange valp og grunn kurs. Standarkursene går over 10 ganger, 2 dager i uken. Instruktørene har gått gjennom en grundig utdanning innen faget hund i 1 år med 3 eksamner som må være bestått. En skriftlig eksamen, en trening og lydighets øvelse med egen hund og del 3 er selve instruktør rollen på kurs plassen. Sammen ønsker vi å bidra med erfaring og kompetanse til våre nye hundeeiere.

En spennende tid er foran dere med ny valp i huset. Dette er en viktig tid for preging og sosialisering av valpen. Vi har gitt valpen det beste utgangspunktet når den er her hos oss, nå er det dens nye eier som må fortsette på denne jobben. Det er viktig å komme riktig i gang med trening for å få et godt samspill med valpen.

www.oslo-hundeskole.no for mer informasjon .